Mer info

Foredraget omhandler hvordan få tid til trening i hverdagen og om det å kombinere mye trening med full jobb, samt opprettholde motivasjonen. 

Triatletene Lars Petter og Trude har begge seiere i store internasjonale Ironman-konkurranser, og de er å regne blant Norges og verdens beste age-group Ironman-triatleter. Lars Petter startet med triatlon i 2007 og har blant annet vunnet Norseman Xtreme Triathlon to ganger (2007 og 2016), og han har to andreplasser og to fjerdeplasser i denne konkurransen som omtales som verdens hardeste endagskonkurranse. Trude deltok i sin første triatlon i 2014 og har en femteplass og en syvende plass i Norseman, og har vunnet Aurlandsfjellet Xtreme Triathlon. I 2017 vant de begge aldersklassen sin i Ironman Østerrike, og Lars Petter ble i tillegg beste amatør totalt og nr. 7 blant de profesjonelle utøverne. De deltok også begge i VM i Ironman på Hawaii i 2017, og Lars Petter tok da en veldig sterk andreplass blant amatørene, satt ny norsk rekord i den legendariske løypa og ble første nordmann til noensinne å komme under 9 timer i VM-løypa.
 
Årets sesong startet med Ironman Sør-Afrika i april. Lars Petter ble beste amatør totalt og Trude ble nr. 3 i sin klasse. De kvalifiserte med dette begge til deltagelse i VM på Hawaii i oktober som er det store målet for begge denne sesongen. Kun fire uker etter Sør-Afrika deltok de i Ironman 70.3 Mallorca, som er verdens største halv-ironman med nesten 4000 påmeldte deltagere. Her ble Lars Petter nr. 2 i hele konkurransen og Trude tok en sterk 4. plass i sin klasse.
 
De drives begge av en ekstrem idrettsglede og det å jobbe jevnt og hardt over lang tid for å prøve å nå et stort mål.

.