Mer info

Kunsten å ta gode valg 
Hvordan kan du vite hva som er et godt og riktig valg? Og hvorfor tar vi dårlige valg? Livet er fullt av små og store valg, vi bombarderes med alternativer hele tiden. Bruker masse energi på å velge. Hvordan hadde det vært om du hadde verktøy som hjalp deg å ta valg? Tenk om du kunne bruke energien på å utføre valget! I denne workshopen tar vi for oss noen av verktøyene du kan bruke for å ta valg.
 
Aina Østlund Prestholdt
Jeg er utdannet personlig trener gjennom Norges Idrettshøyskole, og har jobbet både fulltid og deltid som trener siden 2010. Jeg er sertifisert mental trener gjennom RAW Trening, level 1 og 2. Og har en bachelorgrad i samfunnsvitenskap. Frem til jeg ble trener var jeg aktiv terrengsyklist på høyt nivå. Til daglig bruker jeg dagene mine som personlig- og mental trener på Konneruds helsehus, Kortreisthelse.no.

.